Bent u ook al enthousiast geworden over de leasemogelijkheden? Dan vertellen wij u graag wat u exact kunt verwachten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om u extra te overtuigen hebben wij alle voordelen van het leasen van een Ligier of Microcar brommobiel nog eens overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  • Voor een vast bedrag per maand rijdt u al een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel;
  • Kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen bij dit leasebedrag;
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk verzekering (UNIEK!);
  • Garage Jos blijft uw contactpersoon;
  • U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met tanken. De rest doen wij!;
  • U kunt ook uw huidige brommobiel of auto bij ons inruilen voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt dit precies?

Garage Jos maakt het leasen van een brommobiel in de regio heel simpel. Bijkomend voordeel is dat u in termijnen betaalt en dus niet het hele bedrag in één keer. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte verrassingen in de toekomst. U weet exact wat u iedere maand kwijt bent want echt alle kosten zijn al bij de maandelijkse termijnen inbegrepen.

Verzekering en onderhoud

Veiligheid op de weg staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt daarom altijd even langsrijden bij Garage Jos in Affligem om je brommobiel te laten checken. Onze ervaren monteurs zorgen snel en efficiënt voor het onderhoud van jouw brommobiel, zodat jij altijd veilig de weg op kunt. Uiteraard kun je ook bij ons terecht op momenten dat er schade aan jouw Ligier brommobiel is ontstaan.

Een all-risk ( omnium ) verzekering is onderdeel van ons aantrekkelijke leasepakket en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Ook die zorg nemen wij graag bij u weg. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoeft u zich verder geen zorgen over te maken.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de Ligier of Microcar brommobielen en de uiteenlopende mogelijkheden voor koop of lease, kom dan eens langs. Onder het genot van een kop koffie geven wij u graag antwoord op al uw vragen. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Een offerte aanvragen of een gratis proefrit?

Via onze contactpagina kunt u een offerte aanvragen voor de Ligier of Microcar brommobiel van uw keuze. Wilt u hem liever uitproberen, dan kunt u ook een gratis proefrit aanvragen. Ook voor alle overige vragen over Garage Jos, staan wij u graag te woord.

Bezoekadres

TELEFOON: +32 (0)2 582 26 21
E-MAIL:GARAGEJOS@SKYNET.BE

Bezoekadres
TERNATSESTRAAT 136,
1790 AFFLIGEM.